Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 august 2012

Introducere

De la începutul lumii, până azi, şi cel mai probabil până la sfârşitul ei, de va fi unul, anumite elemente caracterizate de o fineţe şi importanţă deosebită au fost ţinute secrete, ori au fost denaturate în transmiterea lor către populaţie într-o manieră sau alta de către cei ce au avut şi de către cei ce au puterea. În virtutea paradigmei societăţii de astăzi, faptul că se ţin secrete faţă de noi, de oamenii simpli, fie de către guverne ori societăţi secrete, este un mod de a gândi unanim acceptat. Problema apare atunci când în lipsa de informaţie totală, apar unii ori alţii, precizând că ei ar şti cu adevărat cum e situaţie, ducând doar la o dezinformare şi mai mare şi, pot spune fără rezerve, ajungând chiar până acolo unde înveninează mintea neiniţiaţilor.
Ceea ce voi încerca să realizez prin acest blog este să prezint date, informaţii, care vor fi expuse printr-o logică de bun simţ, comformă cu briciul lui Occam, pentru ca mai departe fiecare cititor să poate să-şi formeze singur o părere, pornind de la o bază obiectivă.
Voi trata subiecte diversificate de la societăţi secrete la lumi pierdute ori istorii ascunse, la diversele teorii ale conspiraţiei atât de mult dezbătute şi comentate la ora actuală.

Vă urez tuturor o lectură plăcută şi vă recomand să rămâneţi întotdeauna cu mintea deschisă, dar în acelaşi timp să filtraţi toate informaţiile, întotdeauna, prin bunul simţ al forului vostru interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu